scafe rigips, design gips carton

scafe rigipsDatorita faptului ca sunt termoizolante si fonoizolante panourile de rigips castiga usor-usor teren in fata peretilor clasici. Intr-un oras aglomerat, o izolare fonica este esentiala. Izolarea termina este la fel de necesara avand in vedere zona geografica a pozitionarii tarii noastre, astfel puteti economisi energie pe timpul iernii, si odata cu energia bineinteles ca se economisesc si bani.

Rezistenta lor reprezinta tot un avantaj si in niciun caz un dezavantaj deoarece, chiar daca la prima vedere par ca nu ar putea sustine obiecte grele, ei bine panourile de rigips sunt in asa fel concepute incat sa poata sustine obiecte foarte grele precum un suport de televizor, sau orice alt obiect cu o greutate insemnata.

Un argument puternic ar fi si faptul ca, utilizand placi de rigips, economisiti timp si bani, deoarece acestea sunt deja finisate, oferind solutii rapide si econimice pentru orice spatiu, de la subsol, la mansarda. Instalatiile pot fi usor ascunse in spatiul liber din interiorul peretilor de rigips. In acelasi timp faptul ca tehnica de lucru cu acest tip de material este una uscata se reduce si din timpul de executie a lucrarii.

Societatea noastra executa scafe din rigips, amenajari interioare, decoratiuni interioare. Executam o gama larga de servicii: montaj rigips, izolatii, placari pereti rigips, montaj scafe polistiren, plafoane false rigips, tavane casetate, design interior, forme rigips, modele rigips, mobilier rigips, tapet, zugraveli, tencuieli, mansarde rigips. Cand lucramscafe rigips la un proiect (scafe rigips), tratam cu atentie fiecare amanunt, din faza de documentare pana la etapa finisarii.

Scafele sunt folosite pentru a delimita parti diferite de decor si se pot obtine efecte calde prin combinarea unor culori diferite si sunt luminate cu ajutorul neoanelor, tuburilor flexibile luminoase, furtunurilor luminoase flexibile cu leduri sau a spoturilor.